Kad Imbasan Perkataan Bergambar KVKV (Vokal a)

Kad Imbasan Perkataan Bergambar KVKV (Vokal a) ini mengandungi 16 perkataan bergambar. Font asal adalah Century Gothic.
  
Kepada yang berminat, sila tinggalkan e-mail anda di ruangan komen atau di Facebook Fanpage CikguHijau.blogspot.com .

Terima Kasih

21 comments:

  1. Assalamualaikum.. saya sangat berminat untuk mendapat softcopy card imbas cikgu. harap dalam email kepada saya norardiaty@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. rbb0041@gmail.com
    semoga perkongsian ilmu cikgu diberkati Allah. Tak rugi jika kita berkongsi ilmu kan.. Apapun terima kasih ya cikgu.

    ReplyDelete
  3. Saya berminat untuk memilikinya.terima kasih sebab sudi berkongsi ilmu...anis55515@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Salam, ni email saya skstwan@gmail.com... saya berminat dgn semua bbm yg cikgu sediakan, saya guru yang baru sgt memasuki bidang pemulihan ni, jd saya sangat berterima kasih dgn cikgu yg sudi berkongsi ilmu dengan saya,

    ReplyDelete
  5. tkasih kerana berkongsi bhn, emel saya zariniahmad@gmail.com., boleh membantu saya menyiapkan tugasan

    ReplyDelete
  6. minat sangat kak harap Allah balas jasa baik cikgu amin

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Selamat pagi. saya sangat berminat untuk mendapat softcopy card imbas cikgu. harap dalam email kepada saya tanghungeng@yahoo.com.
    thank you.

    ReplyDelete
  9. saya pun berminat dengan bahan kad imbasan cikgu. harap boleh emel kat saya. nfarhani07@gmail.com. Semoga hidup cikgu sentiasa diberkati..

    ReplyDelete
  10. Saya amat berminat dengan bahan yang cikgu hasilkan. harap cikgu dapat emelkan kepada saya di sbm5514@gmail.com. Terima kasih atas perkongsian. selamat maju jaya.

    ReplyDelete
  11. Cikgu, jika ada kelapangan harap boleh emaiklan kepada saya kad imbas ini di adahkimin@gmail.com. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  12. Salam Cikgu, sungguh menarik kad imbasannya, harap dapat dikirimkan kepada saya. Terima kasih . champsenquiry@gmail.com

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum cikgu, saya amat berminat dengan bahan yang cikgu hasilkan. harap cikgu dapat kongsikan dengan saya untuk bantu anak saya membaca, sekiranya cikgu tidak keberatan harap boleh emailkan kepada saya mnormaheran@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Saya sangat berminat dengan bahan yang cikgu hasilkan. Harap cikgu dapat emailkan kepada saya di yanisena@gmail.com.

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum..saya berminat dengan kad imbasan yang dah dihasilkan.. boleh emailkan kepada sy x? junitanapri@gmail.com

    ReplyDelete
  16. as salam.blh x emel ke julaima78@yahoo.com.my
    terima kasih byk ya

    ReplyDelete
  17. Salam. Saya sangat berminat dengan kad imbasan cikgu. Mohon email kepada saya. zulianitrg@gmail.com. terima kasih.

    ReplyDelete
  18. Saya berminat...ainaa83@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete