[DOWNLOAD] Modul PROTiM Bahasa Melayu untuk Kegunaan Guru dan Murid

Modul PROTiM bagi kemahiran membaca dan menulis yang ingin saya kongsikan ini adalah terbitan tahun 2007 oleh Pusat Perkembangan Kurikulum. Untuk mendapatkan modul ini sila berikan e-mail anda di ruangan komen di bawah.




Cover Modul Guru


Cover Modul Murid



Terima Kasih

519 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Modul sudah saya emelkan.

      Delete
    2. ayzra_16@yahoo.com.my..trima ksih..

      Delete
    3. fahmiety@gmail.com

      tima ksh cg...semoga Allah SWT merahmati usaha cg.

      Delete
    4. yassin_cmi@yahoo.com.my..tq cikgu

      Delete
    5. masrisahada@gmail.com... boleh saya dapatkan modul membaca dan menulis protim tq..

      Delete
    6. askm.sy pun nk modul protim.aiz_queen@yahoo.com

      Delete
    7. yaya_bibi@yahoo.com. Thank you! :)

      Delete
    8. umi1hadif@gmail.com
      tq cikgu..

      Delete
    9. mekom cikgu saya pun nak modul 2. bule emelkan kepada sayakah julianajinap@yahoo.com.my.

      Terima kasih cikgu....

      Delete
    10. bole emailkan kpd saya ..massh60@yahoo.com

      Delete
    11. Slm.. hadia_nuzz0812@yahoo.com .. terima kasih Cikgu Hijau.

      Delete
    12. slm... sophie_howl87@yahoo.com..... tq

      Delete
    13. slm... sophie_howl87@yahoo.com..... tq

      Delete
  2. sahairuzzizan@yahoo.com tkasih cikgu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Modul sudah saya e-mailkan. Terima kasih. Jemput datang lagi ke sini.

      Delete
    2. Assalamualaikum.... Cikgu, mohon perkongsian ilmu (Kerana Allah Utk Manusia)
      mkhairul.anuar@yahoo.com

      TQVM...Cikgu Hijau

      Delete
  3. beyb.gaga.drawer@gmail.com

    ReplyDelete
  4. beyb.gaga.drawer@gmail.com

    ReplyDelete
  5. as salam ..saya berminat..mommynurul@gmail.com

    ReplyDelete
  6. as-salam ..saya juga berminat... ajit18jiha@yahoo.com ...terima kasih cg:-)

    ReplyDelete
  7. salam,sy berminat sbg guru bru,sy tiada bhn...najwatahir@yahoo.com. terima kasih cik hijau

    ReplyDelete
  8. as-salam ..saya juga berminat...jjamaiah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. salam nk juga:

    solehahsumayyah@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. saya juga berminat,

    husnamahirah@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  11. saya juga muhamadhizamani@gmail.com

    ReplyDelete
  12. firdaus kelas g : hasni... aku email kat aku... semua pun xper... mfirdaus.acc@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau semua kena 'charge' harga. he he he....

      Modul BM & MT dah di'e-mail'. Selamat beramal!

      Delete
  13. Salam,
    Mohon share juga modul 2.
    Email: ieda_marphio@yahoo.com

    TQ Cikgu Hijau!

    ReplyDelete
  14. nak juga...
    akid10@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  15. Tolong Send pada saya..Terima kasih.

    z_ulsc@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  16. Salam Satu Malaysia,
    Saya juga berminat
    Email: bebee895@gmail.com

    TQ very much! Cikgu Hijau!

    ReplyDelete
  17. Kepada semua rakan-rakan guru seperti nama di atas, Modul tersebut telah saya emelkan. Sila semak emel anda.

    Terima kasih kerana singgah di blog Cikgu Hijau.

    ReplyDelete
  18. Aslmkum . . sy pun nak jg . .
    Email:jo7arline_92@yahoo.com
    TQVM . .

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum...cikgu hijau..boleh emailkan pada saya semua modul linus...pandacun@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. boleh email modul protim ke pada saya

    noy.5800@gmail.com

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum..

    tgnoorzarina@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Cikgu, saya minta satu salin
    bm2you@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  23. cikgu, mohon email saya juga

    cikgu.mimi@gmail.com tq =)

    ReplyDelete
  24. cikgu, mohon email saya juga

    cikgu.mimi@gmail.com tq =)

    ReplyDelete
  25. Cikgu, saya inginkan salinan juga...
    safuansamad@hotmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  26. cikgu,mohon email sy modul protim

    bibbyrafeeza@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  27. nk jugak rawaida.osman@gmail.com

    ReplyDelete
  28. nk juga...ieyan83@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. I minat juga, tolong send to : simweenee22@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much for the modul cikgu. Can you please send me also the "Modul Murid" (Green cover). Very appreciated your help. my email is simweenee22@hotmail.com

      Delete
  30. yzy887@yahoo.com

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  31. salam.. nak juga bley?? e_rah1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Assalamu'alaikum. Email nur_hidly83@yahoo.com
    Terima kasih byk2 atas perkongsian ini.

    ReplyDelete
  33. salam cikgu, tolong email (zamriyusoff@yahoo.com)tq

    ReplyDelete
  34. Cikgu boleh tolong berikan salinan guru dan murid sekali?
    terima kasih

    chiahooi@gmail.com

    ReplyDelete
  35. salam cikgu...saya juga berminat..boleh tolong emailkan salinan murid dan guru...terima kasih

    email : atin_why@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. saya berminat..boleh tolong emailkan salinan murid dan guru...terima kasih
    shavathy0426@gmail.com

    ReplyDelete
  37. salam...email pada saya juga ye....zaza235@yahoo.com........
    tq

    ReplyDelete
  38. please email subiza81@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum.... Cikgu, mohon perkongsian ilmu (Kerana Allah Utk Manusia)
    mkhairul.anuar@yahoo.com

    TQVM...Cikgu Hijau

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. salam,
    mohon emelkan jua....
    sgt hargai...
    terima kasih cikguhijau

    dzulagil@gmail.com

    ReplyDelete
  42. salam cikgu.....sy nak juga modul ni....jamilbest81@gmail.com...tqvm

    ReplyDelete
  43. rosli3274@gmiail.com Terima kasih

    ReplyDelete
  44. rosli3274@gmiail.com Terima kasih

    ReplyDelete
  45. afbib85@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  46. keep_on98@hotmail.com trima kasih.

    ReplyDelete
  47. Asslmkm cikgu boleh tolong emailkan kedua2 buah modul utk sy. Terima kasih , cikgu telah banyak membantu, semoga mendapat keberkatan dari Allah yang maha Esa, Amin...............

    dhaa1969@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. mohon salinan juga.. yassin_cmi@yahoo.com.my.. tq

    ReplyDelete
  49. Salam,

    Mohon e mail ke: idikemubu@gmail.com

    Syukran jazilan

    ReplyDelete
  50. Salam,

    Mohon e mail ke: idikemubu@gmail.com

    Syukran jazilan

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  52. shin.chan.1991@hotmail.com

    TQ, cikgu =)

    ReplyDelete
  53. Saya pun nak juga..emelkan kpd rajwani_76@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Harap dpt kerjasama cikgu.terima kasih cikgu..

    ReplyDelete
  55. harap bahan dapat dikongsikan...email saya: bki2kp@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  56. Sy juga mahu, Blh email kan kpd sy. nia_deanna@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. mohon berkongsi ke emel...
    sgt hargai...
    dzulagil@gmail.com

    ReplyDelete
  58. nak juga... jane12879@gmail.com... tqvm

    ReplyDelete
  59. zatilnabilah@yahoo.com
    tq in advance..

    ReplyDelete
  60. zatilnabilah@yahoo.com..
    tq in advance..

    ReplyDelete
  61. salam ,terima kasih diatas perkongsian
    emel : aziansktt@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. mohon emel ke mazuinluhi@gmail.com
    terima kasih atas perkongsian.

    ReplyDelete
  63. saya amat memerlukan modul ini
    mohon email ke onemalaysia1983@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  64. As-salam. Saya juga inginkan Modul PROTIM.
    Terima kasih. Jasamu dikenang!
    hyda.roslan07@gmail.com

    ReplyDelete
  65. blh email kat saya : lindapee72@gmail.com
    teima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cikgu.....jasamu hanya Allah sahaja yg dpt membalas....

      Delete
  66. cikgu, SJK (C) blh tak guna?...
    blh tak email kat i : julietsierrayankee82@yahoo.com
    Thkz.......

    ReplyDelete
  67. cikgu, SJK (C) blh tak guna?...
    blh tak email kat i : julietsierrayankee82@yahoo.com
    Thkz.......

    ReplyDelete
  68. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  69. cikgu, boleh email modul PROTIM: juliananorahmad@g.mail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  70. Assalamualaikum... Blh emailkan modul PROTIM di hasliza.haron75@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Minata emailkan modul ini pada saya juga..tqvm..fadhlina.ham@gmail.com

    ReplyDelete
  72. asrah5231@gmail.com,,,sy berminat untuk dapatkan modul membaca dan menulis protim ni :-)

    ReplyDelete
  73. jafnizal@gmail.com..saya berminat untuk dapatkan modul membaca dan menulis protim ni..TQVM

    ReplyDelete
  74. babahisha11311@gmail.com........saya juga berminat untuk dapatkan modul protim ini.semoga Allah merahmati anda

    ReplyDelete
  75. salam cikgu, mohon emailkan pada nzhnur@yahoo.com. tq cikgu...

    ReplyDelete
  76. hi...boleh tak emailkan pada saye modul protim.....tq
    ravog08@gmail.com

    ReplyDelete
  77. salam...sy pon berminat.. misz_azua@yahoo.com ...tqvm

    ReplyDelete
  78. Mohon emel modul protim bm.. eeja786in0974@gmail.com .... syukran.

    ReplyDelete
  79. As salam cgu... Mohon email modul protim di atas.... ni email sy : z_norh@yahoo.com... terima kasih cgu..

    ReplyDelete
  80. salam cikgu hijau... mohon emailkan modul protim ni kepada sy boleh? nelly.fadhyla@yahoo.com

    terima kasih, cikgu.

    ReplyDelete
  81. Saya juga berminat untuk mendapatkan kesemua modul PROTIM tersebut.Mohon email ke istoyowara@yahoo.com. Terima kasih cikgu..

    ReplyDelete
  82. salam cigu, mohon untuk mendapatkan modul ini ...alamat suthas2_taurus@yahoo.com...trima kasih

    ReplyDelete
  83. tlg emailkan ya cikgu, tq...nzhnur@yahoo.com

    ReplyDelete
  84. salm sejahtera cikgu hijau. mohon emailkan modul PROTIM ke josephine 9916@hotmail.com.TQ!

    ReplyDelete
  85. mohon emailkan modul
    iena1983my@gmail.com

    ReplyDelete
  86. mohon emailkan modul protim bahasa melayu..terima kasih
    skkedondong@gmail.com

    ReplyDelete
  87. assalamualaikum tuan...
    mohon emelkan juga kepada saya di alamat rubieey@gmail.com
    jasamu tuan, akan dikenang , terima kasih.

    ReplyDelete
  88. Assalammu'alaikum warohmatullahi wabarokatuh. Mohon emailkan modul ini..
    en.iznin@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  89. Assalammu'alaikum warohmatullahi wabarokatuh. Mohon emailkan modul ini..
    en.iznin@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  90. noradham@gmail.com. tlg sent modul protim untk pengajaran bahasa melayu. tq

    ReplyDelete
  91. chena73@gmail.com modul protim tahun 4 bahasa melayu dan matematik.. terima kasih

    ReplyDelete
  92. boleh dapatkan modul PROTIM guru dan murid untuk BM & Mate..emel sy yasser_ali08@yahoo.com..tq tuan tanah

    ReplyDelete
  93. boleh emelkan modul protim ?
    nasurah@gmail.com

    ReplyDelete
  94. boleh emelkan modul protim ?
    nasurah@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Cikgu, boleh emailkan sy kedua2nya skali...maklumlah GPK1 sy adalah guru math dan penyelaras PROTIM tapi mcm nak serahkan kepada saya. Harap2 blog cikgu byk membantu saya. Terima Kasih cikgu
    ramen84@gmail.com

    ReplyDelete
  96. cikgu boleh emelkan modul protim bahasa malaysia..
    teimakasih..

    ReplyDelete
  97. tasyatasya7@gmail.com
    tq...:)

    ReplyDelete
  98. sy pun mau... kreatifilham@yahoo.com .Terima kasih blog ni sgt membantu, sy sedang mngajar pelajar Tingkatan 2 yang tidak tahu membaca

    ReplyDelete
  99. Mohon parkongsian email smallhall_81@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  101. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  102. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  103. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  104. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  105. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  106. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  107. amirfirdaus59@yahoo.com
    tq........

    ReplyDelete
  108. mohon share modul ini... zulaikhasipin@gmail.com.

    tqvm...

    ReplyDelete
  109. Saya juga berminat, harap dapat bantuan cikgu mendapatkan modul protim guru dan murid bagi matapelajaran BM & Mate.Sekian, terima kasih.
    chujuaik@gmail.com

    ReplyDelete
  110. Assalammualaikum. Tolong email modul protim bm.faridct@gmail.com. Thanks....

    ReplyDelete
  111. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  112. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  113. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  114. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  115. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  116. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  117. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  118. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  119. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  120. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  121. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  122. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  123. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  124. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  125. putera_amuk2@yahoo.com ........10q

    ReplyDelete
  126. Terima kasih kerana berkunjung ke Blog Cikgu Hijau. Modul telah diemelkan.

    ReplyDelete
  127. nirwani2013@gmail.com...

    terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  128. berminat...mystery_skyline@yahoo.com

    terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  129. sy mahukan juga. mohon cikgu untuk emailkan kepada saya .. wendybahari@gmail.com

    ReplyDelete
  130. pohon kirimkan saya set PROTIM Matematik dan BM modul guru dan murid, sangat-sangat mengharap kerana saya baru pegang protim DAN TAK ADA SUMBER RUJUKAN. TERIMA KASIH. Email saya norajuki@yahoo.com

    ReplyDelete
  131. emel modul PROTIM BM tahun 4,5 dan 6..
    pkpvageesar@gmail.com
    tq..

    ReplyDelete
  132. emel modul PROTIM BM tahun 4,5 dan 6..
    pkpvageesar@gmail.com
    tq..

    ReplyDelete
  133. wanshuan2010@gmail.com
    thank you

    ReplyDelete
  134. Cikgu, saya nak kedua-dua modul (murid dan guru), terima kasih banyak2~ XDDD

    jlin_ng@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. assalamualaikum...mohon cikgu emailkan modul ini ke email saya...mazzmuhye@yahoo.com.my
    terima kasih.

    ReplyDelete
  136. haryeah@gmail.com
    terima kasih banyak2...

    ReplyDelete
  137. shkew_68@yahoo.com
    terima kasih:)

    ReplyDelete
  138. rio_amb@yahoo.com terima kasih:)

    ReplyDelete
  139. mohon emaik ke ahmadmuin999@gmail.com

    ReplyDelete
  140. mohon emelkan kepada saya
    terima kasih

    ctfrida@gmail.com

    ReplyDelete
  141. SALAM...BOLEH EMAIL KAN KPD SAYA,,,

    Aziera_wati@yahoo.com

    t.kasih

    ReplyDelete
  142. assalamualaikum....cikgu, bolehkah cikgu share surat pekeliling mengenai protim....saya telah mencari tapi tak jumpa...jika dapat bolehkah cikgu email kepada saya....lindapee72@gmail.com.
    terima kasih ye....

    ReplyDelete
  143. shazawanazman@gmail.com tq :)

    ReplyDelete
  144. Assalamualaikum wa rahmatullah cikgu.Satu perkongsian yang menarik.Semoga bertambah ilmu kita semua.Mohon cikgu kongsikan dengan saya boleh?

    zonanz@gmail.com

    ReplyDelete
  145. Assalamualaikum.mohon mintak jugak....Yanna_eureka@yahoo.com.my..terima kasih byk2-banyak

    ReplyDelete
  146. assalamualaikum..mohon meminta juga untuk yang berkaitan denga protim kerana saya sangat kurang peka terhadap protim baru mahu mempelajari berkenaan dengan protim..terima kasih atas perkongsian

    sya_ziel@yahoo.com

    ReplyDelete
  147. Hai...Sy guru sek men..ditugaskn mengajar murid yg boleh membaca ttp x fhm apa yg dibaca...Mohon share modul yg sesuai utk bntu pel2 ini.terima ksh...
    rosmaria82.rmn@gmail.com

    ReplyDelete
  148. mohon perkonsian ilmu...julianajinap@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  149. Salam....haikuhuzzy@yahoo.com

    ReplyDelete
  150. Mohon emelkan pd sye jgk...
    shimariez@gmail.com
    Tqvm

    ReplyDelete
  151. Mohon emelkan pd sye jgk...
    shimariez@gmail.com
    Tqvm

    ReplyDelete
  152. salam cikgu, tolong email joanwee12345@gmail.com

    ReplyDelete
  153. salam cikgu :)
    saya pun berkenan sgt dg modul protim BM utk guru dan murid..mohon tolong diemelkan dg saya ye...
    Terima kasih byk...semoga Allah merahmati cikgu...amin...tq

    ReplyDelete
  154. boleh email untuk saya juga.. rosmaria82.rmn@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  155. boleh email untuk saya? Terima kasih atas perkongsian dari cikgu.

    chujuaik@gmail.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  156. bole emailkan utk sy tak....massh69@yahoo.com

    ReplyDelete
  157. mohon emailkan untuk saya juga cikgu...
    sklubokassam@gmail.com
    TQ.

    ReplyDelete
  158. Cikgu, sila email kepada saya. Thanks.
    sooboon87@gmail.com

    ReplyDelete
  159. Mohon cikgu emelkan modul ni kpd sy :)
    dauh_rxz@yahoo.com

    ReplyDelete
  160. boleh emailkan saya modul protim cikgu????
    jayarubini5989@gmail.com

    ReplyDelete
  161. boleh emailkan saya modul ni cikgu?
    yanacancer@gmail.com.
    tq

    ReplyDelete